Full circle

Tapet

Indiferent de opțiuni, tapetul asigură un finisaj perfect și durabil!

Shake hands

Cum alegi tapetul perfect?

Alege tapetul în funcție de dimensiunea camerei. Pentru o cameră mică, opteaza pentru un tapet deschis la culoare, de preferat cu un model cât mai simplu și fără forme geometrice. Un tapet crem, alb, gri deschis, vernil va crea senzație de volum. Pentru living-uri, holuri, dormitoare, studiouri, mizează pe tapetul în culori puternice (albastru imperial, gri închis, roșu, maron, etc.). De asemenea, pentru spațiile mari te poți orienta asupra unui tapet cu motive elaborate (forme geometrice, fire de mătase, dungi verticale ,flori, imagini, etc.) Acordă o atenție deosebită luminii din încăperi (camerele luminoase pot folosi orice culoare) Ține cont de decorațiunile deja prezente în locuință, inclusiv de stilul general de amenajare. Necesarul de tapet se calculează evaluând suprafața de acoperit în metri pătrați. Atenție: adaugă un supliment de până la 20% pentru eventuale pierderi și decupaje greșite

Awards

Avantaje tapet

design lateral interior pentru camera de zi

Cea mai elegantă metodă de amenajare a locuinței!

Ce trebuie să știi despre tapet

Din saloanele sofisticate de secol XIX direct în amenajarea căminului tău! Tapetul a fost, este și va rămâne unul dintre cele mai deosebite tipuri de finisaj, grandoarea lui fiind imposibil de trecut cu vederea. Pereții decorați cu tapet conferă un aer aparte căminului, adăugând un plus de eleganță și un aer aristocrat. Dincolo de o estetica impecabilă, tapetul prezintă și o serie de caracteristici unice, printre care capacitatea de a masca imperfecțiunile peretelui, aplicarea facilă și întreținerea ușoară. În plus, tapetul este disponibil într-o gamă aproape infinită de modele. Tapetul rămâne mereu de actualitate. Cu ajutorul unor role de tapet poți obține amenajări inspirate din curentul clasic/renascentist/baroc/vintage, dar și amenajări moderne/contemporane/avangardiste. Mai mult, tapetul se adaptează oricăror spații și oricăror arhitecturi. Un tapet bine ales poate da volum unei camere de dimensiuni mici, și la fel de bine poate crea armonie într-un spațiu generos. Tapet, sau cum să-ți transformi locuința într-un spațiu sofisticat Tapetul are menirea de a impresiona și de a trasforma radical aspectul unei încăperi. Nu întâmplător, palatele, conacele și reședințele regale au în comun tapetul. Comparativ cu zurgrăveala sau tencuiala decorativă, tapetul este elegant și are un design complex.

TIPURI DE TAPET

Tapetul din hârtie: rămâne cel mai utilizat și totodată cel mai ieftin. Are avantajul unei game impresionante de modele și culori, putând fi găsit în varianta lavabil și semilavabil. Se aplică ușor însă nu este recomandat pentru amenajarea spațiilor cu umezeală ridicată. Tapetul de vinil: poate fi aplicat în orice cameră (fără restricții) și are o rezistență mare la umiditate. Este indicat pentru amenajarea bucătăriilor, a băilor, a camerelor. Singurul dezavantaj: prețul mai mare. Tapetul din fibre naturale: este un tapet ce lasă pereții să respire, calitatea lui fiind una superioară. Are însă un mare minus la capitolul rezistență, în special la contactul cu vaporii de apă. Tapetul din mătase: este modelul premium și totodată cel mai scump tip de tapet. Cu toate acestea, estetica este una spectaculoasă, la fel și rezistența/durabilitatea. Grație designului, tapetul din mătase se pretează excelent în saloane și în livinguri luxoase.

living room

Colecția Engineer & Navigator

Colecția Dekoma

Galerie tapet Igloo Design

Există suficiente motive pentru a vă îmbunătăți ambianța căminului cu ajutorul tapetului Igloo Design.
Vă oferim modele diverse, pentru ca interiorul locuinței dumneavoastră să capete un stil unitar și elegant.

Apasă pe imaginile alăturate pentru a vizualiza colecțiile de tapet Igloo Design

Vino în showroom pentru a vedea toată colecția