Materiale de exterior

Notă personală în decorarea spațiilor preferate

Materiale de exterior

Shake hands

Colecția de țesături Acrisol INDOOR și OUTDOOR se caracterizează prin calitatea sa delicată și plăcută la atingere, prezentată în cea mai extinsă colecție textilă DRALON de 100% acril, impermeabil 100%, rezistente la pete , decolorare și respectând în același timp mediul înconjurător. În această colecție, motivele liniare și simple se remarcă prin bogăția de texturi și gama de culori. O colecție de țesături care dă o notă personală în decorarea spațiilor preferate.

thumb

Igloo Design va pune la dispozitie colectia Agora, noul brand de țesături de lux creat pentru tapițerie interioară și exterioară. Agora combină know-how-ul și dorința de a inova două companii de fabrici de tesaturi . Două companii de pionier care au combinat cele mai noi tendințe tehnologice cu modele delicate, armonioase în noua colecție White & Colors. O colecție de țesături de lux care vă permite să adăugați o atingere personală. Cu toate acestea, Agora poate fi, de asemenea, utilizat pentru a decora mediul într-un stil atât de individual ca tine, cu opțiuni nesfârșite ca rezultat.

Galerie materiale de exterior

O colecție de materiale de exterior care vă permite să adăugați o atingere personală. Cu toate acestea, Agora poate fi, de asemenea, utilizat pentru a decora mediul într-un stil atât de individual ca tine, cu opțiuni nesfârșite ca rezultat.

Apasă pe imaginea alăturată pentru a vedea colecția de draperii Igloo Design

Vino în showroom pentru a vedea toată colecția