Draperii perdele sector 6

Atmosferă desăvârșită a căminului dumneavoastră

Draperii perdele sector 6

Controlul luminii

Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de aceste articole de decor îl reprezintă reducerea nivelului de zgomot, mai ales în cazul în care locuiți pe o stradă aglomerată sau în apropierea unui spațiu de joacă pentru copii, asigurându-vă liniștea dimineților de weekend. Tot un avantaj deosebit de important este și faptul că lumina razelor solare la primele ore ale dimineții este obturată, prin urmare nu riscați să vă treziți odată cu primii zori din acest motiv. Orice draperii de calitate vă vor oferi controlul total asupra luminii care pătrunde în camera dumneavoastră, astfel încât să puteți determina cât de întunecată sau de luminoasă să fie aceasta. Hotelurile au implementat acest sistem, din motive de intimitate a clienților, dar și pentru un aspect estetic deosebit pe care îl câștigă interiorul camerelor.

Shake hands

Atmosferă desăvârșită

Pentru a desăvârși atmosfera interiorului căminului dumneavoastră și a-i conferi o notă de eleganță și stil, atelierul nostru va pune la dispoziție o gamă largă de draperii de calitate, indiferent de încăperea căreia îi sunt destinate. Acestea sunt necesare cu precădere dormitoarelor, deoarece, pe lângă funcția estetică pe care o au, aduc și o serie de functionalități, de care vă veți bucura din plin, atât pe timpul zilei cât și noaptea, ajutându-vă să beneficiați de un somn liniștit și reconfortant. Există suficiente motive pentru a vă îmbunătăți ambianța căminului cu ajutorul draperiilor personalizate.

Awards

Multitudine de modele

Dacă aveți în vedere instalarea lor în dormitor sau în orice altă încapere, contactați-ne, iar noi vă vom oferi o consiliere de specialitate, astfel încât veți putea alege varianta care se potrivește cel mai bine decorului casei dumneavoastră. Vă oferim modele diverse, care pot fi asortate cu perdelele elegante produse în atelierul nostru, pentru ca interiorul locuinței dumneavoastră să capete un stil unitar și elegant. Se pot crea combinații din draperii cu dungi orizontale sau verticale și perdele uni, de o singură nuanță. Puteți opta, de asemenea, pentru cele cu motive florale, care să se asorteze perfect cu perdelele, atât coloristic cât și textural.

Full circle

Draperii perdele sector 6

Un aspect al camerei cu adevărat autentic îl pot conferi modelele cu bordură aplicată, mai ales dacă aceasta este executată manual. Pentru camera copiilor puteți alege din gama noastră acele modele care sunt decorate cu ornamente pline de viață, jucăușe și atractive, viu colorate, care confera unui ambient veselie și bună dispoziție. A instala la ferestre draperii de calitate personalizate reprezintă o investțtie absolut necesară și esențială pentru a obține o anumită atmosferă, iar, dacă acestea sunt coordonate cu celelalte caracteristici ale încăperii, cum ar fi pardoseala, pereții sau mobilierul, rezultatul va fi unul impresionant. Deoarece dorim să oferim servicii complete, tot noi ne putem ocupa de montajul perdelelor și al draperiilor, indiferent de genul de galerii de care dispuneți, punându-vă totodată la dispoziție o gamă largă de sisteme de prindere, ca să beneficiați de noua infatisare a căminului dumneavoastră cu materiale și lucrări de calitate la un preț corect.

SERVICIILE NOASTRE

Consiliere

Croitorie

Montaj

Renovarea casei

Accesorii

Intretinere programata

Proiecte

Portofoliu Igloo Design

Apasă pe imaginea alăturată pentru a vizualiza proiectele realizate de Igloo Design
GALERIE PROIECTE

CONTACT

woman-in-bathrobe-opening-curtains-2022-04-01-06-34-57-utc-1.jpg

Galerie draperii Igloo Design

Există suficiente motive pentru a vă îmbunătăți ambianța căminului cu ajutorul draperiilor personalizate. Vă oferim modele diverse, care pot fi asortate cu perdelele elegante produse în atelierul nostru, pentru ca interiorul locuinței dumneavoastră să capete un stil unitar și elegant.

Apasă pe imaginea alăturată pentru a vedea colecția de draperii Igloo Design

Vino în showroom pentru a vedea toată colecția