Sisteme de prindere

Acestea se potrivesc foarte bine pentru living-uri, dormitoare, birouri și camere pentru copii.

Sisteme de prindere moderne

Sisteme cu șine de aluminiu

Șinele de aluminiu sunt accesorii mai moderne. Se recomandă montarea lor în special pe tavan. Acestea pot fi cu șnur de acționare sau fără. Modelul mai îngust care permite deschiderea ferestrelor în totalitate (în cazul în care acestea se montează în pervazul ferestrelor) este Slim cu o grosime de doar 1 cm. Șina maleabilă de aluminiu permite curbarea în ziua efectuării montajului, fără a fi necesară curbarea prin șablon. De asemenea, storurile romane ne ajută în amenajarea spațiilor înguste și pot fi de multe ori soluția mai economică a perdelelor și draperiilor.

proiectarea camerei de jocuri

Sisteme ROMANE

Storul roman sau roman shade este un mecanism facil ca și funcționare, care se pretează spațiilor unde nu se poate monta/amplasa o galerie metalică sau o șină de culisare pentru perdea și draperie. Sistemele romane folosite ca sisteme de prindere se folosesc și pentru ferestrele cu dimensiuni mici sau atipice, ori acolo unde nu se dorește alegerea unei perdele sau a unei draperii, ci doar a unui singur material care să le substituie pe cele două. Storul poate fi realizat dintr-un material între perdea și draperie și permite acoperirea parțială a spațiului de fereastră prin simpla împăturire/ridicare a acestuia. Este recomandat în spații de bucătărie, dressing, birouri, sau alte spații unde nu s-ar preta amplasarea unei perdele. Se montează în general pe rama ferestrei sau din tavan, deasupra acesteia.

Panouri Japoneze

Panelurile japoneze reprezintă o soluție nouă, modernă și flexibilă de modelare a luminii ce pătrunde în spațiul dumneavoastră. În același timp pot fi folosite cu success și pentru separarea, intimizarea sau delimitarea spațiilor. Panourile japoneze sunt sisteme de prindere cu mai multe canale pe care culisează bare de prindere a materialului textil. Numărul de canale poate varia de la 2 la peste 5 pe o singură șină, acestea având sau nu acționare. Panourile japoneze oferă o mare flexibilitate în amenajarea spațiului și a ferestrei. Pot fi deschise parțial culisând doar panelurile dorite. Prin suprapunerea mai multor paneluri și implicit a materialelor atașate se pot face combinații interesante de culori și modele. Panourile japoneze se confecționează din materiale corespunzătoare; Vă recomandăm panourile japoneze pentru flexibilitatea lor și pentru un plus de originalitate în spațiul pe care doriți să-l amenajați.

living room design by igloodesign
living room design by igloodesign

Galerii din lemn și metalice

Galeriile se pretează mai mult la spațiile clasice care-și permit montarea lor. Însă există și modele mai moderne pentru spațiile moderniste. Și acest tip de accesorii pot fi curbate după șablon. Galeriile se montează de regulă pe perete, în console și pot fi atât simple, doar cu o bară pentru perdea sau draperie, sau pot fi duble, cu două bare pentru perdea și draperie.

Galerii moderne

Șine de lemn și aluminiu

Galerii din lemn și fier forjat

Vino în showroom pentru a vedea toată colecția