Full circle

Perdele

Perdele selectate cu gust și stil

design camera de zi in interior

Perdele interior sector 6

Perdele elegante

Puteti schimba total atmosfera din căminul dumneavoastră, transformând un interior banal și apăsător într-unul extrem de relaxant și odihnitor. Crearea unui nou look al locuinței nu este deloc complicată, trebuie doar să ne contactați, iar consilierii noștri vă vor ajuta să faceți cea mai bună opțiune și vă vor pune la dispoziție o gamă largă de perdele elegante, din care dumneavoastră puteți alege, indiferent dacă vă doriți un ambient romantic, baroc sau unul eclectic. Dispunem de modele variate, fabricate din țesțturi diferite, care sunt perfect adaptabile tuturor interioarelor dintr-o locuință sau dintr-o clădire de birouri sau hoteluri.

Perdele interior sector 6

Când trebuie decorat un interior, cea mai bună opțiune legată de zona ferestrelor o reprezintă tipul de perdele elegante, care conferă întregului spațiu o atmosferă mai caldă și mai primitoare. Ele aduc un plus de stil oricărei încăperi, fie că este vorba de un living, un dormitor sau un birou. Beneficiile aduse astfel unui cămin sunt nu doar de natura estetică, ci sunt strâns legate de confortul fizic și psihic, deoarece pot lăsa lumina soarelui să pătrundă în încăpere doar atât cât dorește locatarul, fiind în același timp o bariera împotriva privirilor indiscrete din exterior. Atelierul nostru pune la dispoziția clienților o gamă variată de perdele, din care pot fi alese cele mai potrivite cu restul decorului și stilului de mobilier.

woman in bathrobe opening curtains 2022 04 01 06 34 57 utc
design camera de zi in interior

Multitudine de modele

Modelele noastre pot fi asortate cu diferite tipuri de draperii, pe care le veți găsi de asemenea în atelierul nostru. Puteți asorta, de exemplu, perdelele în dungi cu draperii simple de o singură culoare sau puteți alege combinații vesele și reconfortante pentru camerele de copii și adolescenți. Ceea ce noi vă oferim sunt modele create de producători și designeri celebri din Polonia, Anglia, Spania sau Elveția, fiind realizate din țesături diverse, fine și delicate sau mai complexe, în funcție de preferințele clientului și stilul decorativ al locuinței sale. Indiferent dacă locuiți la casă, în apartament sau într-o vilă, puteți beneficia de o transformare uluitoare a interiorului căminului dumneavoastră cu ajutorul gamei noastre de perdele.

Perdele interior sector 6

Consilierii noștri vă vor ajuta să faceți alegerea ideală, astfel încât să se asorteze cu stilul mobilierului și schema de culori a camerei, știind că unele interioare necesită un gen de perdele mai groase, prin care lumina să pătrundă mai puțin, altele, dimpotrivă, au nevoie de modele din țesături foarte fine, care să permită pur și simplu luminii să curgă prin ferestre.

Întreținerea lor este simplă, deoarece sunt ușor de spălat sau călcat, de aceea, un plus de stil adus decorului nu va genera nici un fel de probleme din acest punct de vedere.

Puteti alege din oferta noastră diferite perdele elegante, fabricate din diverse țesături, în nuanțe și culori variate, cu motive ornamentale complexe sau uni, în funcție de gusturile dumneavoastră și de stilul de decor al interiorului pe care doriți astfel să-l înfrumusețati.
Perdele elegante numai la igloo design !!!

Full circle
Full circle

Galerie perdele Igloo Design

Vino în showroom pentru a vedea toată colecția