Cuverturi și perne decorative

Completează aspectul camerei, conferindu-i un aer cald și primitor.

Cuverturi și perne decorative

Gama diversă

Un astfel de model matlasat, din bumbac, poate fi o învelitoare perfectă a patului, mai ales pe timp de primăvară sau vară, fiind usor de curățat și de depozitat în perioada în care nu este utilizată. Pentru a personaliza un interior, trebuie să alegi cu grijă acoperamantul patului, ținând cont de specificul decorului, de stilul de mobilier și de culoarea predominantă. Poate fi ales un model imprimat sau unul tip jacquard satinat, disponibil în variante simple sau cu diferite desene florale ori geometrice. Gama de cuverturi și perne decorative pe care v-o oferim este extrem de variată, prin urmare, cu siguranță veți găsi în atelierul nostru ceva ce se potrivește perfect caminului dumneavoastră.

Full circle

Personalizează-ți interiorul

Puteți împrumuta interiorului din casă o parte din propria dumneavoastră personalitate, colorându-vă spațiul în care locuiți cu perne decorative, minunat colorate și originale. Aruncate pe diferite piese de mobilier, ele vor dă un plus de stil și culoare camerelor pe care le vor face mult mai primitoare și intime. În același timp, vor deveni mai vesele și relaxante, un adevărat spațiu de odihnă și meditare. Oaspeții și prietenii care vă vor vizita vor fi atrași de această ambianță și veți petrece clipe minunate în compania lor.

Full circle

Pentru camera copiilor

Pentru ca interiorul casei dumneavoastră să fie de un bun gust desăvârșit, optați pentru acele modele de cuverturi și perne decorative care se asortează cu culoarea dominantă a încăperii, cu draperiile și perdelele, dar și cu tipul de mobilier. Pentru camera copiilor, vă oferim o gamă variată de perne ornamentale și acoperăminte pentru pat în culori diverse, vii, cu desene incitante, care înviorează atmosfera și incită la joacă și voie bună. Desigur, puteți opta pentru un număr mai mare sau mai mic de perne decorative, în funcție și de mărimea încăperii sau de mobilier.

gama

ALEGEREA POTRIVITĂ

Uneori e suficientă o nouă pernă decorativă pe un scaun, o canapea sau un fotoliu, pentru a schimba radical aspectul încăperii. Noi vă oferim diverse modele, însă alegerea e în întregime a dumneavoastră, astfel încât vă puteți răsfăța cu diferite combinații coloristice, cu nuanțe contrastante, pentru a crea efecte diverse. Cu siguranță, cele mai potrivite sunt pernele decorative care se potrivesc cu tonurile încăperii, astfel încât să se creeze o unitate de stil.

Full circle

Galerie perne și cuverturi Igloo Design

Vino în showroom pentru a vedea toată colecția