CROITORIE

Decorarea unui interior este o operație destul de dificilă, atunci când sunteți nevoiți a vă limita la obiectele standard pe care le găsiți în magazine, de aceea noi ne-am propus să vă ajutăm la personalizarea incintei casei dumneavoastră, punându-vă la dispoziție un serviciu de croitorie perdele și draperii, efectuat de personal calificat, apt în a vă furniza cele mai potrivite soluții. Oricât de frumoase și elegante ar fi perdelele sau draperiile, ele trebuie să se potrivească perfect unui camin, pentru a-i conferi acestuia un aspect elegant și ordonat. De aceea, trebuie să se țină cont de forma încăperii, de dimensiunile ei și ale ferestrelor care urmează a fi împodobite, iar acest lucru nu este totdeauna posibil atunci când perdelele și draperiile sunt cumpărate în forma lor standardizată. Croitorie perdele și draperii la cele mai înalte exigențe. Preluăm comenzile și le executăm întocmai exigențelor dumneavoastră, în atelierul nostru din București. Echipa noastră de croitori este alcătuită din persoane calificate, cu multă dragoste pentru meseria lor, pline de talent și creativitate. Fiecare proiect beneficiază de atenție și responsabilitate, astfel încât rezultatele să vă mulțumească pe deplin, iar noi să ne păstrăm bunul renume pe care ni l-am câștigat de-a lungul timpului.
În atelierul nostru de croitorie perdele și draperii, utilajele pe care le folosim sunt de ultimă generație, ceea este un atu în plus care completează experiența și profesionalismul nostru. Dispunem de nenumarate modele de țesături din care puteți alege, într-o gamă extrem de variată de culori și nuanțe.

Atelier de croitorie perdele și draperii

Nu ezitați să ne contactați, atunci când v-ați decis să schimbați aspectul interiorului dumneavoastră. Noi vă stăm la dispoziție și cu o consultanță de specialitate, astfel încât să beneficiați de soluția cea mai bună. Putem să vă transformăm un interior tern sau banal într-unul uimitor și impresionant, prin confecționarea perdelelor și a draperiilor perfect adaptate casei. Și nu numai atât, dacă doriți o pată de culoare în plus dormitorului sau camerei copiilor, vă punem la dispoziție modele diverse de cuverturi și perne decorative, care să se potrivească perfect cu restul ambientului.